zöldborsó konzerv 130 g
cherry paradicsom 120 g
csemege uborka 4 darab
tyúk tojás 3 darab
ketchup 1 evőkanál
hagyma 1 darab
tartármártás 250 g
só 1 ČL
só
szójamártás 2 ČL
csirkemell 3 darab
fekete bors, őrölt
teljes zsírtartalmú mustár 1 evőkanál
csirkemell 3 db • só • fekete bors, őrölt
Csíkokra vágjuk a csirkehúst. Megfűszerezzük és megsózzuk. Egy kis olajon puhára pároljuk.zöldborsó konzerv 130 g • cherry paradicsom 120 g • csemege uborka 4 db • tyúk tojás 3 db • ketchup 1 EK • hagyma 1 db • tartármártás 250 g • teljes zsírtartalmú mustár 1 EK
A csirkemellet hagyjuk kihűlni, közben elkészítjük a többi összetevőt a salátához.
3.
só 1 TK • szójamártás 2 TK
A tálban mindent jól összekeverünk. Hozzáadjuk a sót és a szójamártást, majd újra összekeverjük.
4.
Jó étvágyat kívánunk.
A banát meghámozzuk és felkarikázzuk. A meghámozott narancsot gerezdjeire szedjük, majd felaprítjuk. Az almát héjastól kockára vágjuk, a megtisztított epret ha szükséges, félbevágj...
Elkészítési idő:A burgonyát egyszerű burgonyasalátának elkészítjük. Kb. 2 órán át a levében tartjuk hideg helyen; ezután leszűrjük és a mustárral elkevert majonézmártást hozzáadva, óvatosan elkeve...
Elkészítési idő:A répát lereszeltem, a többieket összekevertem és serpenyőben összemelegítettem, majd hozzájuk adtam a répát. Langyosan a legjobb!
Elkészítési idő: