Bármilyen paprikát használhatunk tölteni .A paprikákat megmossuk hosszában kettévágjuk a torzsáját kiszedjük , a belsejüket sózzuk borsozzuk majd lefele fordítva félretesszük .
Elkészítjük a tölteléket :
- A gombáshoz :
csiperkegomba konzervet leszűrjük majd apróra vágjuk és
elkeverjük sóval borssal és krémsajttal , majd betöltjük a paprikákba és a tetejükre füstölt sajtot reszelünk.
- A kukoricáshoz :
konzervkukoricát ,zöldborsó konzervet , egy kisebb sonkakonzervet , apróra vágott főtt tojást és vajat ,sózunk borsozunk majd jól összekeverjük és ezzel a masszával töltjük be a paprikákat .
uborkagyalun legyaluljuk. Ezután ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk és ecettel ízesítjük. A fokhagymát hozzáreszeljük vagy présen átnyomjuk. Az egészet hagyjuk minimum fél órát áll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket alapos mosás után hámozzuk, magvaljuk, daraboljuk. Ha a dinnyehéjban tálalunk, akkor cikk-cakkban félbevágjuk, és kikanalazzuk a húsát. Összekeverjük a mézet, cit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklákat alaposan megmossuk, majd meghámozzuk. Közepes lyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. A salottát hajszálvékony karikákra vágjuk, hozzáadjuka reszelt céklához. A vin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzés, összekeverés
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű