15 dkg zsír
csipet só
1 kiskanál cukor
15 dkg liszt
6 tojás
Krém :
4 dl tej
1 csomag vaníliaízű pudingpor
15 dkg margarin
12, 5 dkg porcukor
Egy edénybe tölts 3 dl vizet , sót , cukrot és forrald fel. Add hozzá a zsírt , ha teljesen felolvadt szórd bele a lisztet. Szüntelenül kevergetve addig főzd míg sima lesz, és az edény falától elválik. Vedd le a tűzről és egyenként add hozzá a tojásokat. Minden tojás után alapos keverés. A masszát egy habzsákba töltsd és sütőpapírral bélelt tepsibe halmocskákat nyomj belőle. 230°C-on, 5 percig süsd, majd vedd vissza a hőt és körülbelül 10-15 percig süsd. A sütő ajtót nem szabad kinyitni. Ha kész résnyire nyisd ki a sütőt és körülbelül 10 percig szárítsd. Majd vágd le a 1/3 részét az lesz a kalapja. A krémhez a pudingot a szokásos módon főzd meg, majd külön a margarint a porcukorral habosítsd ki és így kevert a kész pudinghoz. Ezzel a krémmel töltsd meg és tejszínnel, a fánkokat. Tedd rá a tetejét és szórd meg porcukorral.
Elkészítés A cukrot a zsírral, a tojássárgákkal habosra keverünk, hozzáadjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük. Beledolgozzuk a lisztet, a sütőport és a tejet. Az egész masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém: 2 vaniliáspudingot, 10 dkg cukorral, 5 dl tejjel felfőzünk. Ha kihült, fél liter tejszint kemény habbá verek, és összevegyitem lazán a pudinggal. Megtöltjük a fánkokat, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztalap készítés: A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket. 24 × 39-cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, öntsük bele...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk, és megsütjük (36x26). Egy liter vizet felteszünk forrni, belerakunk 20 dkg cukrot. 2 dl vízben elkeverjük a pudingporokat. Közben a feh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű