15 dkg zsír
csipet só
1 kiskanál cukor
15 dkg liszt
6 tojás
Krém :
4 dl tej
1 csomag vaníliaízű pudingpor
15 dkg margarin
12, 5 dkg porcukor
Egy edénybe tölts 3 dl vizet , sót , cukrot és forrald fel. Add hozzá a zsírt , ha teljesen felolvadt szórd bele a lisztet. Szüntelenül kevergetve addig főzd míg sima lesz, és az edény falától elválik. Vedd le a tűzről és egyenként add hozzá a tojásokat. Minden tojás után alapos keverés. A masszát egy habzsákba töltsd és sütőpapírral bélelt tepsibe halmocskákat nyomj belőle. 230°C-on, 5 percig süsd, majd vedd vissza a hőt és körülbelül 10-15 percig süsd. A sütő ajtót nem szabad kinyitni. Ha kész résnyire nyisd ki a sütőt és körülbelül 10 percig szárítsd. Majd vágd le a 1/3 részét az lesz a kalapja. A krémhez a pudingot a szokásos módon főzd meg, majd külön a margarint a porcukorral habosítsd ki és így kevert a kész pudinghoz. Ezzel a krémmel töltsd meg és tejszínnel, a fánkokat. Tedd rá a tetejét és szórd meg porcukorral.
A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel, a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarin és a porcukor könnyű, krémesre kevert elegyével.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKét piskótatallér közé teszek egy karika banánt és feltűzöm fogpiszkálóra. Megfőzöm a vaníliapudingot, fontos, hogy a kész pudingunk enyhén sűrű állagú legyen. A banános falatkáka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés : A kihűlt piskótára kenjük a kókuszos,tejszínhabbal,vajjal lazított krém nagy részét. A piskóta egyik végébe tesszük a rúdba sodort kekszmasszát és így tekerjük fel....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűmint fent
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes