menu

Családireceptkönyv.hu

Madártej krém süteménybe


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 tojássárgája
3 evőkanál cukor
2 csomag vaníliás cukor
5 evőkanál liszt
6 dl tej
25 dkg margarin
porcukor


Elkészítés:


A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel, a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarin és a porcukor könnyű, krémesre kevert elegyével.

Madártej krém süteménybe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Hókirálynő
Hókirálynő

A tojásfehérjét keény habbá verjük a cukorral. Óvatosan beleforgatjuk az olajat és a sütőporral elkevert lisztet, majd kikent, lisztezett tepsiben 175 fokos sütőben kb. 15 perc ala...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
Diós csoda
Diós csoda

A tészta hozzávalóit összekeverjük egy nagy tálban. Összegyúrjuk, majd kettéosztjuk, lisztezett deszkán tepsi méretűre kinyújtjuk. A kész lapok közül az egyiket egy a tepsibe tessz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marlenka(csokis)
Marlenka(csokis)

Elkészítés: ♥A tésztához először összekeverem a szódabikarbónát és az ecetet, kikeverem a puha margarin felét, a mézet és a cukrot, majd hozzáadom az ecetes szódabikarbónát, simá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Gesztenyés pávaszem
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék
Gesztenyés pávaszem

A piskótához a tojások sárgáját a cukor ¼ részével habosra keverjük. A maradék cukorral felverjük a fehérjét. A cukrot rögtön az elején beletesszük, így a habunk egy kicsit lágyabb...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk