Családireceptkönyv.hu

Marokkói mentatea recept


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 6 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók 4 személyre
1 l víz
15 mentalevél + néhány a tálaláshoz
3 filter zöld tea
2 evőkanál aranybarna nádcukor

Elkészítés:


A vizet felforraljuk. A megmosott mentalevelet, a teát és a cukrot kancsóba tesszük, leöntjük a vízzel, és 3 percig állni hagyjuk. Eltávolítjuk belőle a filtereket, megkeverjük, hogy a cukor feloldódjon, és friss mentával tálaljuk.

Marokkói mentatea recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Baileys
Baileys

A tejszínt feltesszük melegedni /lassú tűzön/, majd ha meglangyosodott, feloldjuk benne a cappuccino port. Vigyázzunk hogy ne maradjon csomós. Ha ez kész, mehet bele egyesével mi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: A
Répa-klementin smoothie
Répa-klementin smoothie

Mindent összeturmixolunk.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Tejszínes krémlikőr házilag recept
Tejszínes krémlikőr házilag recept

A pudingport kevés tejjel simára keverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, majd lassan a többi tejet. Amikor ezeket már elkevertük, hozzáadjuk óvatosan a tejszínt, a leg...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Rozmaringszörp
Rozmaringszörp

Mindezt összeforralni, majd órákra állni hagyni (esetleg egy napra is), újra összeforralni, leszűrni, tiszta üvegekbe tölteni, díszíteni, nagy szeretettel ajándékozni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk