Hozzávalók 4 szendvicshez
4 szelet magvas kenyér
15 dkg tehéntúró
1 kicsi uborka
1 darabka piros színű zöldpaprika
só
őrölt fehér- és rózsabors
1 evőkanál tejföl
2 gerezd fokhagymad
a tálaláshoz:
8 szelet szalámi
vegyes csíra (ízlés szerint)
Az uborkát megmossuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A túrót, a tejfölt sóval, borssal összekeverjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, a pici darabkákra vágott paprikát és a levétől kifacsart uborkát. A krémet a kenyérszeletekre halmozzuk, a szalámit a két végükre helyezzük, végül a szendvicsek közepét megszórjuk csírával.
5 dl sós vizet a kurkumával és 1 evőkanál olajjal felforralunk. Beleszórjuk a kuszkuszt, és alacsony hőfokon kb. 5 percig főzzük. Villával fellazítjuk, majd félretesszük. A megtis...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojást megfőzzük, megpucoljuk, és hosszában kettévágjuk, majd kikaparjuk a sárgáját. A vajkrémmel összekeverjük a tojássárgáját, megborsozzuk, és őrölt szerecsendióval fűszerezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNudeln nach Packungsanleitung kochen. Dann gut abschrecken oder kurz in Öl schwenken. Abkühlen lassen. Nudeln in eine Schüssel geben und den Fleischsalat dazu geben. Zwiebel und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkákat meghámoztam, hosszában feleztem és a magházát kiskanállal kikapartam. Felszeleteltem, és egy jól záródó műagyag dobozba öntöttem. Mehetett rá a többi hozzávaló, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű