Egy fej édes káposzta,só ecet köménymag, édesítőszer.
Előző este a káposztát lakára vágom és kevés sóval összekeverem/kicsit többel mint gondolod.Másnap káposztát kicsit kinyomkodom és üvegekbe töltöm. Ecettel és édesítőszerrel enyhe salátalevet készítek.Köménymagot a tetejére szórom és leöntöm a salátalével.1-2 napot én hagyom összeérni.
A tojásokat kettesével kis tálba ütjük, és felverjük, de csak lazán. A salsához egy másik tálban a fetát felkockázzuk apróra, és az olajos aszalt paradicsommal összekeve...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A feldarabolt zöldségeket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A hámozott almát, az ecetes...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűCsak annyi a tennivalónk, hogy az összes hozzávalót jól összekeverjük. Ha megmaradt, egy jól zárható üvegben tegyük a hűtőbe, így mindig kéznél lesz:-)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBeleöntjük a szójaszószt egy nagy tálba és hozzáadjuk az almaecetet, a szezámolajat, a nádcukrot, egy kevés reszelt gyömbért, egy kevés chilit és a mogyoróvajat, majd az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű