30 dkg túró (juhtúró, tehéntúró, választható)
1 fej vöröshagyma
pirospaprika, só, bors (ízlés szerint)
köménymag (őrölt is jó)
tejföl (ízlés szerint, ne legyen túl híg)
A hagymát felaprítjuk. A túrót a pirospaprikával kikeverjük (annyi paprikát adunk hozzá, hogy narancssrága színű legyen a keverék), fűszerezzük sóval, borssal. Hozzáadjuk a hagymát, majd ráöntünk annyi tejfölt, hogy az állaga ne legyen túl száraz, de folyós sem. Pirítóssal tálaljuk.
Lapozz tovább, a következő oldalon megmutatjuk, hogy tudod elkészíteni a legfinomabb rántottát, és egy különleges fokhagymás-sajtos sült krumpli receptet is ajánlunk!
Die Nudeln wie gewohnt kochen. Dann alle Zutaten mit einander vermengen und nach Bedarf mit Salz, Pfeffer und Paprikapulver würzen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlap recept: egy önzáró élelmiszeres zacskóban vagy sütőzacskóban vagy befőttes üvegben a tejjel összekevert a tojást, csipet sóval ízesítve, főzzük kis lángon 30 percig. A vízs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket legyaluljuk, vagy apróra vágjuk és összekeverjük. Fűszerezzük és leöntjük kefirrel. Hűtőbe rakjuk, lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrókrémet késes aprítóval vagy botmixerrel készítjük. A vaj ne legyen hideg, mert különben nem lehet jól, egyenletesen elkeverni a krémet. A túrót, a vajat, a mustárt, a sót és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű