A tésztához
• édesítőszer10 dkg
• darált, háztartási diabetikus keksz40 dkg
• kakaópor2 evőkanál
• rum2 evőkanál
• tej, amennyit felvesz1 kevés
A krémhez
• tej1 dl
• liszt1 evőkanál
• Ráma10 dkg
• kókuszliszt10 dkg
• édesítőszer10 dkg
Lépés 1
A tészta hozzávalóit annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy ne essen szét, de lehessen sodorni. A gyúródeszkát megszórjuk kókuszreszelékkel, majd a tésztát kb. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk rajta.
Lépés 2
A krémhez a tejből, a lisztből és az édesítőszerből sűrű masszát főzünk. A kihűlt tejes krémet eldolgozzuk a Ramával és a kókuszreszelékkel, majd megtöltjük vele a kekszes tésztát.
Lépés 3
Felgöngyöljük és néhány órára hűtőbe rakjuk.
A zabkekszet aprítsuk össze, majd keverjük össze a Nutellával és az olvasztott vajjal. Nyomkodjuk bele a tortaformába (23 cm), és tegyük hűtőbe. A mascarponét a Nutellával ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összedolgozzuk, és golyókat formázunk belőle. A babapiskóta egyik kerek végét egyenesre vágjuk, és a gömbölyű oldalára igazgatjuk a kalapját. A tojásfehérjét fel...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűFolpackkal kibélelt őzgerinc vagy más formába tesszük, a tetejét is betakarjuk, kihűlés után szeleteljük. A fóliát hagyjuk végig rajta, hogy ne száradjon ki később se. Én hűtőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű