30 dkg liszt
20 dkg cukor
2 tojas
2 dl tej
1 boros pohar olaj
1 tasak sutopor
1 nagy uveg meggy
Krem :
4 dl meggybefottnek a leve
20 dkg cukor
2 tasak vanilia puding (fozos)
20 dkg margarin (vaj)
olvasztott csoki a suti tetejere
A tojasokat a cukorral habosra keverjuk
Utana hozzza adjuk az olajat
Azutan hozzakeverjuk a liszttel elkevert sutoport es a tejet
Kiolajozott,lisztezett tepsibe simitjuk,tetejere szorjuk a lecsepegtetett meggyet,es elomelegitett sutobe megsutjuk
Hagyjuk kihulni
Elkeszitjuk a kremet
4 dl meggyleben (ha nemtesz ki ki annyit az uvegben levo,akkor vizzel potoljuk) beletesszuk a cukrot,es megfozzuk a vanilia pudingot
Ha kihult,belekeverjuk a puhara kavart margarint es jol osszedolgozzuk
A kihult piskota tetejere kenjuk a pudingos masszat
A pudingos masszara pedig olvasztott csokit teszunk...
A kremnel a cukor mennyiseget lehet valtoztatni izles szerint...
Összegyúrjuk a hozzávalókat és fél órára a hűtőbe tesszük pihenni. Nekem kicsit lágy lett a tészta, de a pihenés után tökéletes lett A tejben felfőzzük a búzadarát és kihűtjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összekeverjük, és ha nagyon sűrű, még keverünk bele egy kis tejet, de csak annyit, hogy a tészta könnyen keverhető, de sűrű legyen. A hozzávalókat (az olajon kívül)...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. A kókuszos (fehér) tésztához a tojásfehérjéket elkezdjük robotgéppel habbá verni és félidőben hozzáadjuk a cukrot, amivel fényes kemény...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű