1/2 kg darált hús
1 fel fej hagyma
1 nagyobb cikk fokhagyma
1 szelet kenyer
1 nagy krumpli
2 tojás
só , bors (ízlés szerint)
A krumplit lereszelem egy kislyukú reszelon, es jol kinyomkodom belole a vizet.
Hozza teszem a ledaralt hushoz.
Belereszelem a hagymat es a fokhagymat.
A kenyeret vizbe aztatom, es jol kicsavarva a hushoz adom.
Beleteszem a tojast,fuszerezem sova, borssal.
Egy tepsibe sutopapirt teszek,bekenem vekonyan olajjal.
A husos masszabol egy evokanal segitsegevel gombocokat formalok vizes kezzel.
Amikor a tepsibe teszem egy kicsit lelapitom,hogy a belseje is atsuljon.
Elomelegitett sutobe megsutom,kozepes tuznel, es idonkent megforgatom...
A fűszereket összekeverjük, és kész is vagyunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom, a kolbászt felkarikázom, a sajtot lereszelem. A tojásokat felverem a tejföllel. Sózom, borsozom, hozzákeverem a hagyma felét, és a reszelt sajt felét. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük keverőtálba a túrót, a joghurtot, a cukrot (vagy xilitet), a lime reszelt héját, levét és a friss bazsalikomot. Turmixoljuk át. Az előre behűtött tejszínt verjük habbá, és...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk. A tejfölt elkeverjük a mustárral...
Elkészítési idő: 20+15 perc Nehézség: Könnyű