4 also csirkecomb (fagyasztott)
1 nagy fej hagyma
2 cikk fokhagyma
so, bors, piros paprika
olaj a hagyma parolasahoz
A combokrol lehuztam a bort es mrgmostam oket (amikor fagyasztott csirket hasznalok,mindig lehuzom a boret,a hazinak nem)
A hagymat,es fokhagymat megpucoltam es kockakra vagtam
Az olojban megparoltam a hagymat uvegesre
Hozzaadtam a combokat es egyutt is paroltam amig a hus kiferedett (alacsonyabb tuzon)
Fuszereztem a soval,borsal,piros paprikaval,es hozzaadtam a fokhagymat is
Vizet ontottem alaja,annyit,hogy szinte ellepje,lefodtem,es hagytam amig kb.felig megpuhul
Ekkor levettem a fedot,es elomelegitett sutobe tettem addig,ameddig a viz elparolgott rola es a combok pirosodni kezdtek...
En egy olyan serpenyobe keszitettem amit a sutobe is lehet tenni (ne legyen muanyag a nyele)
Rizskorettel es eltett ecetes uborkaval talaltam...
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastaga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kakast feldaraboljuk, megsózzuk. A finomra vágott vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, majd a húsdarabokat mindkét oldalukon lepirítjuk. Ezután nagy, lapos, tűzálló tálra vagy...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével. A paradicsomokat félbe vágjuk, majd félre tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KözepesA húst, a tojásokkal, fűszerekkel együtt egy tálba tesszük. A kenyeret beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. Öntünk hozzá 5-6 evőkanál olajat és robotgéppel össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű