1/2 kg sertesmáj
4 nagy fej vöröshagyma
só bors, pirospaprika ( izlés szerint)
olaj a hagyma párolásához
A hagymát szeletekre ,a májat pedig kockákra ( csikokra is lehet )
A megpirított hagymához hozzáadjuk a májat, és többször megkeverjük, amíg a máj meg nem pirul. Hozzáadunk piros paprikát, borsot, és felöntjük egy kis vízzel.
10 percig fedő alatt pároljuk, majd fedő levétele után további 5 percig állandó keverés mellett főzzük.
A sót a legvégén adjuk hozza.
Krumplipürével tálaltam.
gombát nagyobb darabokra vágjuk. A póréhagymát felkarikázzuk, az olívaolaj és a vaj keverékén megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, és megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kesudiót áztasd hideg vízbe egy éjszakára, vagy forró vízbe kb. egy órára (mire a víz kihűl, jó lesz). A rizstejet forrald fel a fekete sóval és az agar-agar porral. Én egy fóli...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy pici üvegtálkában felolvasztjuk a kakaóvajat, hozzáöntjük az illóolaj keverékünket. Nagyobb porcelán tálban a szódabikarbónát, kukorica keményítőt és a citromsavat összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű