menu

Családireceptkönyv.hu

HAGYMÁS SERTÉSMÁJ


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg sertesmáj
4 nagy fej vöröshagyma
só bors, pirospaprika ( izlés szerint)
olaj a hagyma párolásához

Elkészítés:


A hagymát szeletekre ,a májat pedig kockákra ( csikokra is lehet )
A megpirított hagymához hozzáadjuk a májat, és többször megkeverjük, amíg a máj meg nem pirul. Hozzáadunk piros paprikát, borsot, és felöntjük egy kis vízzel.
10 percig fedő alatt pároljuk, majd fedő levétele után további 5 percig állandó keverés mellett főzzük.
A sót a legvégén adjuk hozza.
Krumplipürével tálaltam.

HAGYMÁS SERTÉSMÁJ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Henrietta
Rakott bolognai spagetti
Rakott bolognai spagetti

Megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a húst és a só, bors pirospaprikát. Közben a spagettit lobogó, forró vízbe dobjuk, teszünk hozzá egy nagy csipet sót és egy evőkanál olajat. 8-10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bundáskenyér máshogy
Bundáskenyér máshogy

Nagyon egyszerű! a felszeletelt kenyeret olajozott tepsibe rakod, de előbb megmártod a masszába, amit így készítettem: tojások, tejföl, delikát, zúzott fokhagyma mindenki a saját í...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Amerika: Blueberry pie
Amerika: Blueberry pie

1. Roll out half of the pie dough. The dough should be about 5 cm larger than the dish. Fit into pie dish then trim dough to within 2 cm of the edge of the dish. Refrigerate while...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tojásos nokedli
Tojásos nokedli

A tojásokhoz 1 teáskanál sót adunk. Alaposan felverjük a tojásokat. A felforrósított olajhoz öntjük a felvert tojásokat. Folyamatosan kevergetve megsütjük. Kimérjük, me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk