1 kg krumpli
1 fej hagyma
olaj
so,bors,piros paprika
1 leves kocka
szalonna
A krumplit meghamozzuk,megmossuk es felkockazzuk
A hagymat aprora vagjuk
Az olajon a hagymat uvegesre paroljuk,hozzaadjuk a sot,borsot,piros paprikat
Osszekeverjuk es beletesszuk a krumplit
Utana felontjuk annyi vizzel,hogy ellepje,ekkor tesszuk bele a leveskockat
Puhara fozzuk
Kozben megsutjuk a kessel bevagdalt szalonnat
A krumplipaprikast tanyerba tesszuk,es ratesszuk a kisult szalonnat...
1. Először is, elkészítem a párolt rizst, majd mikor kész, melegen tartva félreteszem a felhasználásig. 2. Közben egy nagyobb serpenyőben kevés olajon üvegesre pirítom az apróra v...
Elkészítési idő: kb. 30 perc Nehézség: KönnyűElőkészítem az összes hozzávalót: a húst megmosom szeletelem, ha kell klopfolom, sózom borsozom. A vöröshagymát és, a gombát felszeletelem, a burgonyát karikára vágom. Ezután jöhe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 db keményre főtt tojást félbevágunk. A sárgáját kiszedjük, összekeverjük kevés vajjal. Sózzuk, borsozzuk és visszatöltjük a fehérjékbe. 2 dl tejfölt elkeverünk 2 tojással és 10 d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, a meghámozott paradicsomot és a paprikát apró kockákra vágjuk. A hagymát sózzuk, borsozzuk, zsíradékon megdinszteljük, mikor kész belenyomjuk a fokhagymát és a tűzről le...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes