1 kg krumpli
1 fej hagyma
olaj
so,bors,piros paprika
1 leves kocka
szalonna
A krumplit meghamozzuk,megmossuk es felkockazzuk
A hagymat aprora vagjuk
Az olajon a hagymat uvegesre paroljuk,hozzaadjuk a sot,borsot,piros paprikat
Osszekeverjuk es beletesszuk a krumplit
Utana felontjuk annyi vizzel,hogy ellepje,ekkor tesszuk bele a leveskockat
Puhara fozzuk
Kozben megsutjuk a kessel bevagdalt szalonnat
A krumplipaprikast tanyerba tesszuk,es ratesszuk a kisult szalonnat...
A húst felszeleteljük és kiklopfoljuk, átkenjük a fűszerekkel, majd beleforgatjuk a lisztbe. Kevés olajban a húsok mindkét oldalát 1-2 percig sütjük, majd egy tányérra tesszük. A h...
Elkészítési idő:A hagymát zsíron megdinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig főzzük. Sózzuk, borsozzuk. Teszünk rá frissen aprított bazsalikomot, oregánót, kakukkfüvet, kis vizet, ha nagyon sz...
Elkészítési idő: