2 medium zucchini, sliced and quartered
1 1/2 pounds ground beef
2 garlic cloves, minced
1 (10 oz can) tomatoes & green chilis (or salsa, or diced tomatoes)
1 tablespoon chili powder
1 teaspoon ground cumin
1 teaspoon salt
1/2 teaspoon black pepper
1/2 teaspoon onion powder
1/4 teaspoon crushed red pepper flakes
Brown ground beef with minced garlic, salt, and pepper.
Cook over medium heat until meat is browned.
Add tomatoes and remaining spices. Cover and simmer on low heat for another 10 minutes.
Add the zucchini. Cover and cook for about 10 more minutes until zucchini is cooked, but still firm.
Nutrition Information
Serves: 6 servings
Calories: 272
Fat: 17.5g
Carbohydrates: 5.6g
Fiber: 1.5g
Protein: 22.1g
A paprikákat megmosom, megtörlöm, kiveszem a magházakat, és kb. 3*3-4 cm-es darabokra vágom. A lilahagymát félfőre hosszában felcsíkozom, a fokhagymát kés lapjával zúzom, majd durv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kockára vágjuk. A kolozsvári szalonnát apró csíkokra vágjuk, és 2 ek zsíron megpirítjuk, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott vöröshagymát. Rátesszük a húst, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük, de csak roppanósra. Egy teflon serpenyőben elkészítjük a lecsót. Egy evőkanál olajon megdinszteljük a sózott apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a papriká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúsgombóc: Az apróra vágott hagymát, fokhagymát megpirítjuk. A zsemlét beáztatjuk, a húshoz adjuk a tojással és a füszerekkel. A kihűlt hagymát, fokhagymát szintén a húshoz adju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű