4 közepes burgonya
30 g olvasztott vaj
120 g reszelt Cheddar
10 g apróra vágott metélőhagyma
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál oregánó
Só, bors
A burgonyát lereszeljük, és jeges vízbe tesszük 10 percre, hogy kiázzon belőle a keményítő és szép ropogós legyen.
10 perc után nyomkodjuk ki belőle az összes vizet és adjuk hozzá az összes többi összetevőt, és keverjük össze.
Formázzunk a tésztából ovális pogácsákat, és helyezzük őket egy tepsibe. Süssük 20 percen át 200 ° C-on
Elkészítése Először is főzzük meg a burgonyát, majd pürésítsük. Ha ezzel megvagyunk, akkor adjuk hozzá a tojást, a sót és a borsot, majd annyi lisztet, amennyi felveszi a nedves...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírt felforrósítom, beleteszem a kockára vágott húsokat,és a csontot. Sózom,borsozom, fedő alatt a saját levében párolom. A zöldségeket tisztítás után vékony karikára vágom....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, megtöröljük és felkockázzuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A hagymákat megpucoljuk, és (ez az első pozitív pont az elkészítés folyamán) négybe bágjuk. Ha kis...
Elkészítési idő: 240 perc Nehézség: KözepesA karfiolt jól megmossuk, forró vízben nagyon rövid ideig főzzük. Vigyázzunk, kemény maradjon, nehogy elpuhuljon! Leszűrjük, kicsit hűlni hagyjuk. Töltelék: A hagymát kevés zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű