4 közepes burgonya
30 g olvasztott vaj
120 g reszelt Cheddar
10 g apróra vágott metélőhagyma
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál oregánó
Só, bors
A burgonyát lereszeljük, és jeges vízbe tesszük 10 percre, hogy kiázzon belőle a keményítő és szép ropogós legyen.
10 perc után nyomkodjuk ki belőle az összes vizet és adjuk hozzá az összes többi összetevőt, és keverjük össze.
Formázzunk a tésztából ovális pogácsákat, és helyezzük őket egy tepsibe. Süssük 20 percen át 200 ° C-on
http://www.leckerschmecker.me/allseits-beliebtes-gericht/
A zöldbabot sós vízben puhára főzzük. A szalonnakockákat kisütjük, hozzáadjuk a hagymát és a zöldpaprikát, üvegesre pároljuk. Rádobjuk a húst, kevergetve pirítjuk. Rátehetjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kiolvasztjuk,majd a zsírból kiszedjük. A zsírba megpirítjuk a lebbencset. Ezután tesszük rá a hagymát,pirospaprikát,sót,borsot. Vizet (keveset!) öntünk rá,dobhatunk bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA felkockázott hagymát kicsi olajon megpároljuk. Rádobjuk a darált húst, kicsit megpirítjuk, amíg elfehéredik. Rászórjuk a póréhagyma széles karikára vágott zöld részét és a kukori...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt megmosom és rózsáira szedem, sós vízben félpuhára főzöm... Lábasban olajat forrósítok, beleteszem a kockára vágott hagymát és amíg pirul, előkészítem a húst... A hagy...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes