4 közepes burgonya
30 g olvasztott vaj
120 g reszelt Cheddar
10 g apróra vágott metélőhagyma
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál oregánó
Só, bors
A burgonyát lereszeljük, és jeges vízbe tesszük 10 percre, hogy kiázzon belőle a keményítő és szép ropogós legyen.
10 perc után nyomkodjuk ki belőle az összes vizet és adjuk hozzá az összes többi összetevőt, és keverjük össze.
Formázzunk a tésztából ovális pogácsákat, és helyezzük őket egy tepsibe. Süssük 20 percen át 200 ° C-on
A burgonyát és a hagymát megpucoljuk, és négyfelé vágjuk. Tepsibe fektetjük, megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával, petrezselyemmel és a majorannával. Majd me...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük és felkarikázzuk. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk és a kolbásszal együtt szeletekre vágjuk. A tejföl felébe belekeverünk 4 nyers...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA savanyított hagymához egy kis lábosba tesszük a vizet, ecetet, borsot, babérlevelet, cukrot és a sót. Felforraljuk. A hagymát karikára vágjuk és egy tálba tesszük. Rászűrjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát, hagymát, zöldpaprikát paradicsmot felkockáztam. A burgonyát megpucoltam, kockára vágtam. A szalonnát egy nagyobb lábasban zsírjára pirítottam, beledobtam a hagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű