3 dl mandulatej (9 g), 5 dkg zabpehely (28 g), 10 dkg túró (4 g), édesítőszer ízlés szerint, 10 dkg (mirelit) erdei gyümölcs (8 g)
1. A mandulatejet melegítsük meg a zabpehellyel együtt, hagyjuk kihűlni.
2. Keverjük hozzá a túrót, ízlés szerint édesítőszert és a szobahőmérsékleten kiengedett gyümölcsöket.
Egy adag szénhidráttartalma: 24,5 gramm
KALÓRIA: 329 KCAL/ADAG
A tojásokat 5 percre lobogó vízbe tesszük, majd elzárjuk a lángot és további 5 percet állni hagyjuk a forró vízben (így szép lesz a sárgája). Hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesCukkini lereszel, megsóz állni hagy. Vöröshagyma apróra, lepirít. Cukkini kicsavar, edénybe, hagyma rá, 3 tojás hozzá, husi hozzá. Só, bors, paprika, fokhagyma rányom, összekever....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA szilvákat félbevágjuk, és mindegyik közepébe teszünk egy kiskanál fahéjas porcukrot a mag helyére. A megtiszított krumplit kockára vágjuk, puhára főzzük, majd jól lecsepegtetjü...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: KönnyűA pácot összekeverem (olívaolaj, cukor, fehérbor), majd megforgatom benne a húst. Utána nagyjából 2-3 óráig hagyom érlelni. A máz hozzávalóit (ketchup, szójaszósz, méz, szeszámm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű