3 dl mandulatej (9 g), 5 dkg zabpehely (28 g), 10 dkg túró (4 g), édesítőszer ízlés szerint, 10 dkg (mirelit) erdei gyümölcs (8 g)
1. A mandulatejet melegítsük meg a zabpehellyel együtt, hagyjuk kihűlni.
2. Keverjük hozzá a túrót, ízlés szerint édesítőszert és a szobahőmérsékleten kiengedett gyümölcsöket.
Egy adag szénhidráttartalma: 24,5 gramm
KALÓRIA: 329 KCAL/ADAG
Egy lábasban felforraljuk a vizet,beletesszük a sót, mérsékeljük a lángot és folytonos keverés mellett beleöntjük a kukoricsdarát. Kevergetve 20-30 perc alatt sűrűre főzzük.Kivajaz...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Közepes1.A lisztből egy tojással és egy teáskanál sóval, kb két deci víz hozzáadásával nokedli tésztát keverünk, és lobogó sós vízbe szaggatva megfőzzük. 2.A szalonnát apró kockákra vágv...
Elkészítési idő: 15-30 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, majd hagyjuk kihűlni. 2. A kolbászt felkarikázzuk. 3. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű