Családireceptkönyv.hu

MAJONÉZES VINETTA ( PADLIZSÁN )


Írta:

Elk. idő: 90 perc
Adag: 4 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


vinetta (padlizsán )
hagyma ( izles szerint)
so, bors
majonéz

Elkészítés:


A venettat megsutom ( en sutoben szoktam ), megtisztitom,es, vinettavagoval osszevagom.
A hagymat aprora vagom.
Elkeszitem a majonezet :
Egy tojas sargajat osszekeverek egy csapott evokanal mustarral, majd aprankent hozzakeverem az olajat.
Annyi majonezet keszitunk amennyi izlesunknek megfelel, ez fugg a vinetta mennyisegetol is.
Vegul osszekeverjuk az aprora vagott hagymat,sot,borsot, es majonezet, es hutobe tesszuk...

MAJONÉZES VINETTA ( PADLIZSÁN )

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kombé
Kombé

Az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatom, majd a kenyérsütő gépbe teszem a többi hozzávalóval együtt és alaposan kidolgoztatom. A tésztát 3 részre osztom, a töltelék hozzávalóit...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bory mama
Lángos
Lángos

Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk, és kb. fél órát langyos helyen kelesztjük. Ezután...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Körözött
Körözött

Elkészítés: A hagymát apróra felvágjuk vagy lereszeljük. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Gombapaprikás orsótésztával
Gombapaprikás orsótésztával

A hagymát kockára vágva világosra pirítom a zsíron, lehúzom a tűzről, ráteszem a pirospaprikát, elkeverem. Hozzáteszem a szeletelt gombát, megsózom, borsozom, lefedve párolom. Nem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk