1 kisebb káposzta (fehér)
2 kisebb lilahagyma
2 közepes sárgarépa
180 ml majonéz
180 ml tejföl
1 tk só
1 púpos ek cukor
1 ek tárkonyos ecet
Azonos méretű reszelőn reszeltem le a káposztát, répát és a hagymát. Majd meghintettem kevés sóval, és cukorral. Összekevertem a majonézt a tejföllel, és ezzel vegyítettem a salátát.
NAGYON FINOM, olyan az íze, mint az egyik amerikai gyorsétterem ismert káposztasalátájának!
Minden hozzávalót egy nagy tálba teszünk, és villával jól összekeverjük. Egyből ehetjük, de behűtve még finomabb. Tálaljuk zöldséghasábokkal, esetleg nachos-szal, pitával, vagy má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyers céklát és sárgarépát megtisztítjuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzákeverjük az összezúzott fokhagymát és a durvára vágott dióbelet. Ízlés szerint tehetünk bele ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűValamennyi zöldfélét külön-külön sós vízben megpároljuk, majd tálba téve a többi anyaggal jól elkeverjük. A sajtot 1 cm-es kockákra vágjuk (edami sajtot vegyünk hozzá, de tehetünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, a fokhagymás tejbe áztatjuk, és kb. 1 órát a hűtőben hagyjuk. Ezt előző este is megtehetjük, annál jobb. Közben a mirelit zöldségeket megp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű