Hozzávalók:
1 csomag spagetti
10 dkg bacon
20 dkg sonka
4 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi oreganó
0,5 dl tejföl
15 dkg parmezán
1 tojás sárgája
só, bors
olívaolaj
A tésztát sós vízben megfőzzük és miután leszűrtük, a paradicsomszószba forgatjuk, fűszerezzük és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A sonkát és a bacont felszeleteljük, hozzákeverjük. A tejfölt, a tojássárgáját és a reszelt sajtot is összedolgozzuk, fűszerezzük és a tetejére halmozzuk. 180 fokos sütőben 25 percen át sütjük, egy kicsit hagyjuk hűlni és kínálhatjuk is.
1. A burgonyát meghámozzuk, egészben, sós vízben megfőzzük. Nem kell teljesen puhára, mert még sülni fog a sütőben 2. Ha a burgonya kihűlt, vékony karikára szeleteljük. 3. A...
Elkészítési idő: 70 percA szalonnát is és a hagymát is nagyobb kockára vágom és együtt kezdem kiolvasztani/dinsztelni. Erre öntöm a tarhonyát, amit addig keverek, amíg szép színt kap, majd belekarikázom...
Elkészítési idő: 1A csirkecombokat besózzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütjük. A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk. A gombát kevés olajon...
Elkészítési idő: 60 perc