jgvoc
j
vu
Gombapaprikás: A felengedett vargányát felszeleteljük és forró száraz serpenyőben, só nélkül jó erősen lepirítjuk és félretesszük. Ezt megismételjük a nagyobb darabokban hagyott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét előző nap megtisztítjuk, és felvágjuk kisujjnyi csíkokra. A fűszerekből és az olajból pácot keverünk, és a húst alaposan beleforgatjuk, majd folpack alatt hűtőbe tesszük...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez a ricottába keverjük a zúzott fokhagymát, a sót, a borsot, a pestót és az apróra vágott spenótlevelet. A tésztához a hozzávalókat jól összegyúrjuk, hogy szép homogén...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát kevés zsiradékban dinszteltem, kihűtöm, majd a darálthúshoz keverem. Mehetnek hozzá a fűszerek, a petrezselyem, a tojás és a víz is. A cukkínit kb. 1 cm-es karikára vágom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű