◾20 dkg tehéntúró
◾5 dkg natúr krémsajt
◾3 evőkanál tejföl
◾1 evőkanál natúr joghurt
◾1 kígyóuborka
◾1 lilahagyma
◾só, bors
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
A joghurtot és a tejszínt keverjük össze alaposan, majd szórjuk bele a sót. Érdemes kóstolgatni, mert nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. Úgy érdemes sózni, hogy épp egy kicsivel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFontos, hogy érett zöldségeket és minőségi sajtot vásárolj. Öntsd egy tálba az olívaolajat, keverd hozzá a citromlevet és az oregánót. Tedd rövid időre a hűtőbe. Addig készítsd elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat, a cukrot és a hagymát keverjük össze. Adjuk hozzá a tárkonyecetet, majd forgassuk hozzá a majonézt. Reszeljük le a sárgarépát és a káposztát, majd adjuk ezeket is a keve...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza túrót a vajjal kikavarjuk,+ a pirospaprikát + az apróra vágott hagymát + -az apróra metélt zöld kaprot és izlés szerint megsózzuk körözöttet készitünk -egy szelet sonkát megke...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű