◾20 dkg tehéntúró
◾5 dkg natúr krémsajt
◾3 evőkanál tejföl
◾1 evőkanál natúr joghurt
◾1 kígyóuborka
◾1 lilahagyma
◾só, bors
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.
További hozzávalók a majonézes céklához: 4 ek majonéz 2 evőkanál tejföl 1 evőkanál citromlé 1 evőkanál mustár Fehérbors, só 10 dkg dió, durvára törve A fenti hozzávalókból ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az öntetet készítjük el: összekeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt, petrezselymet, uborkalét, édesítőt némi sóval és fehér borssal. Megkóstoljuk, ha kell, utánaízesítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA saláta összes hozzávalóját kis kockákra vágjuk, és egy tálba tesszük Kikeverjük az öntetet és salátára öntjük. Ha kész, 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDarabold fel a gyümölcsöket, majd a citrusmixszel együtt keverd össze és már tálalhatod is. 1-1 narancs és lime levét még ráfacsarhatod.
Elkészítési idő: 10 Nehézség: Könnyű