Brokkoli/Zeller
Az előre megfőzött zöldséget krumplinyomóval törd apró darabokra. Klasszikus krumplipüréhez hasonlóan, tejjel/tejföllel keverd ki.
Sűrűbb állag érdekében adj hozzá kis reszelt sajtot.
Tört lenmag nagyszerűen sűrít, +más ízt ad a köretnek.
Óvatosan sózd, a zeller intenzíven adja ki az ízét!
Készítsük el a salátaöntetet. A fokhagymát nyomjuk össze, majd egy zárható üvegben keverjük össze a citrom levével, az ecettel, az oregánóval, a mustárral, a sóval és a borssal. Ön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhámozás, hasábra vágás után, félkeményre kell főzni. Majd mélyhűtőbe kell helyezni 30 percre. Ezután kisütjük zsírba 130fokon. Majd újból 30 percre mélyhűtőbe kell tenni....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA krumplit meghámozom felvágom hosszúkásra, a szalonnát kb 1 cm -es darabokra vágom, a hagymát felkarikázom. A tepsi aljára olajat öntök, majd belehelyezem a krumplit, a felkariká...
Elkészítési idő: 70perc Nehézség: KönnyűA főtt és áttört burgonyát, a 2 tojássárgáját, csipetnyi sót, és a szerecsendiót összekeverjük. Liszttel megszórt deszkán henger alakú rövid rudakat formázunk. Lisztbe, tojásba m...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű