Brokkoli/Zeller
Az előre megfőzött zöldséget krumplinyomóval törd apró darabokra. Klasszikus krumplipüréhez hasonlóan, tejjel/tejföllel keverd ki.
Sűrűbb állag érdekében adj hozzá kis reszelt sajtot.
Tört lenmag nagyszerűen sűrít, +más ízt ad a köretnek.
Óvatosan sózd, a zeller intenzíven adja ki az ízét!
A burgonyát sós vízben, héjában megfőzöm, és meghámozom. Amikor kihűlt, szűrőbe teszem, hideg vízzel leöblítem, majd lecsepegtetem. A cukrot egy serpenyőben felolvasztom, s lapos k...
Elkészítési idő:A megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávalóva...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összekeverem, és nyúlós állagú tésztát kell kapnom. Forrásban lévő vízben pár percig főzöm, majd kiszedem, lemosom és egy lábasba teszem. Önteni kell rá olajat, kül...
Elkészítési idő: