.
.
A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd ap...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűHozzávalók:• 1 liter házi pálinka• 40 fiatal zöld dió• 150 gramm barna cukor Elkészítés: A diót vágd darabokra, áztasd a pálinkába, majd add hozzá a cukrot. A keveréket tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot, az olaj, és vízzel összedolgozzuk. Kihúzzuk a tésztát, egy nagy méretű tepsit liszttel meghintünk. A tészt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojást jó keményre főzünk. Annyi vizet forralunk egy kis edényben, amennyi majd ellepi a sajtot. Amikor felforrt a víz, lekapcsoljuk a gázt és a sajtot egészben egy nylon zacs...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes