400 g liszt
1 kocka vaj 250g
20dkg porcukor
1/2 sütöpor
3 tojás sárgája
3 kanál kakaó
1 teáskanál fahéj
1 összekeverem a - lisztet a sütőport a fahéjat és a kakaót .
Utána összekeverem a szoba hőmérsékletű vajat ( 10 mp ) szoktam mikrózni. és a tojás sárgákat habosra keverem .
Majd egybe gyúrom.
1 óráig hagyom a hűtőben pihentetni,
160-175 fokon alsó felsőn sütöm 6-8 percig
Csokit csak másnap teszem rá :) hogy legyen ideje összeragadni a tésztának így nem potyog bele a csokiba.:) Folia alatt puhítom vagy dobozba 1-2 nap múlva lesz tökéleted :)
A liszteket elkeverjük a sóval, szódabikarbónával. A kókuszolajat felolvasztjuk, hozzáadjuk az édesítőt, tojást, kézi habverővel összekeverjük, majd apránként belekeverjük a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük. A tűzről levéve belekavarjuk a zselatint és egy alufóliával letakarva megvárjuk amíg meghű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéhez hozzáadjuk a cukrot és kemény habot verünk belőle. Hozzáadjuk a tojások sárgáját is. A túrót elkeverjük a liszttel és a mazsolával, hozzáadjuk a fél citrom lev...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA kekszet morzsoljuk össze, majd keverjük hozzá a mézeskalács fűszerkeveréket. A vajat melegítsük forráspontig, majd öntsük hozzá a kekszhez. Ezután keverjük alaposan össze. A tort...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű