10 tojás
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
petrezselyem
1,5 dl tejföl
kevés cukor
só
bors
Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elférnek majd a tojások. és egymástól nem zavartatva főhetnek. Ha elkészültek - legalább nyolc percet hagyj nekik a fürdőzésre -, távolítsd el a héjukat, majd mindegyiket vágd félbe hosszában, és távolítsd el a sárgájukat.
A szőlőleveleket fél percre forrásban lévő vízbe teszem. Így válik göngyölhetővé. A rizst kockákra vágott vöröshagymán dinsztelem pár percig, a hagyma üvegesedéséig, aztán fölöntö...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA krumplit héjastól felrakjuk főni, sós vízbe. Ha kész,meghámozzuk és hagyjuk kihűlni. A tejfölt a majonézzel,mustárral,porcukorral,a borssal simára keverjük. Közben a lilahagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHähnchenbrust in kochendem Salzwasser garen. Das Filet heraus nehmen und etwas abkühlen lassen, anschließend in kleine Stücke schneiden. Die Mandarinen abtropfen lassen und die An...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNudel wie gewohnt abkochen. Gurke, Tomaten, Fleischwurst, Emmentaler und Paprika in kleine Würfel schneiden und auf die Nudeln geben. Frühlingszwiebel in feine Ringe schneiden und...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű