1 db édes paprika
2 db paradicsom
1 db kígyóuborka
20 dkg trappista sajt
4 doboz (kis doboz) kefír
20 dkg párizsi
2 csomag ezersziget öntet por
A zöldségféléket, a párizsit és a sajtot kis kockákra felvágjuk, majd összekeverjük.
A kefírt egy edénybe öntjük, az ezer sziget öntettel összekeverjük.
A zöldségeket, a sajtot és a párizsit hozzákeverjük.
Azonnal fogyasztható, nagyon kellemes saláta.
Cascavalul cu tot cu ambalaj se pune intr-o cratita cu apa clocotita. Se opreste focul, se pune capacul si se tine cateva minute pana ce acesta se inmoaie. Se desface ambalajul si...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát nagy lyukú reszelőn nyersen lereszeljük, pici sót teszünk rá. Az almát szintén lereszeljük és pici citromlével megöntözzük. Kis állás után összekeverjük a céklá...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított hagymát megmossuk, gyökér-részét éles késsel, kúpalakban kivágjuk. A hagymát vékony karikára vágjuk. Enyhén megsózzuk, megcukrozzuk. Az olajat a citrom kicsavart,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű