Túró
500g turó
200 g mascarpone
1 citrom leve és héja
vaniliásrud
zselatin
Gesztenye
2 comag gesztenye
2 mascarpone
cukor és rum aroma..
.
A sütőt előmelegítjük 170 C-ra. A morzsa alj hozzávalóit összedaráljuk egy konyhai aprítóban, majd lenyomkodjuk egy 17 cm átmérőjű, 3 cm magas piteformába. Az előmelegített sütőben...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: NehézEgy 26 cm átmérőjű tortaformához az alábbiakra van szükség: 4 adag fondant 1 darab 26 cm-es 6 tojásos vizes kakaós piskóta 2,5 adag főzött csokikrém A munkálatokat 4-5 nappal...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőkészítés A kapcsos sütőforma (kb. 26 cm átmérőjű) alját sütőpapírral kibéleljük. A mézes kekszet nejlon tasakba tesszük, végét jól lezárjuk, majd a kekszet egy nyújtófa se...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortaformát sütőpapírral béleld ki, a sütőt melegítsd elő 165-ös hőfokon (alsó-felső sütési mód). A csokoládét törd apróra, tedd hőálló tálkába és vízgőz felett olvaszd fel, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű