60 dkg csirkemáj
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg liszt
2 tojás
fél deci tej
olaj
A lisztet, a morzsát és a tojásokat tedd külön tálkákba, amikben majd meg tudod forgatni a májakat.
A tojást verd fel a tejjel, és adj hozzá egy kis sót is. Ha minden előkészülettel megvagy, egy serpenyőbe önts annyi olajat, hogy félig ellepje majd a bepanírozott májakat, és tedd fel forrósodni.
1. A májat megmossuk, megtisztítjuk, félbe vágjuk őket, és közben levágunk róla minden inas részt. 2. A májakat egy-egy baconcsíkra fektetjük, feltekerjük őket, majd egy kisebb mé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet egy éjszakára annyi tejbe tesszük, amennyi ellepi. 2. Lecsepegtetjük, sózzuk ízlés szerint, majd mintha rántott húst készítenénk, bepanírozzuk, csupán a prézl...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban összekeverjük az ötfűszerkeveréket, a csillagánizst, a szójaszószt, a fahéjrudat, a szárított csilit és barnacukrot, és alaposan megforgatjuk benne a csirkecombokat. Be...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes