Családireceptkönyv.hu

A legegyszerűbb sajtos rúd


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg finomliszt
25 dkg margarin
2 teáskanál só
1.5 dl tejföl
1 db tojás (a tetejére)
5 dkg sajt (reszelt)

Elkészítés:


A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz.
Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, megkenjük a sózott felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal.
Éles késsel, pizzavágóval vagy derelyevágóval hosszúkás rudakra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
sütési hőfok: 200°C

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bonbonmeggy-szelet
Bonbonmeggy-szelet

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A Mi kedvenc nyári “levesünk”
A Mi kedvenc nyári “levesünk”

Na ezeket a dolgokat osszevagom es bele a turmixba. Azonnal fogyasztjato, vagy meg jobb 1-2 orara a hutobe tenni. Forro napokon isteni. Mivel nem kell fozni, az osszes vitamin benn...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar HAGYMALEVES®
HAGYMALEVES®

A csülköt odatesszük abálódni, jó néhány óra. Miután megpuhult a csülök, kivesszük az edényből. Bármit lehet készíteni belőle „Csak krumplis tésztát ne”. Tésztaszűrőn, átpasszír...

Elkészítési idő: 3-4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ad virágmassza
Ad virágmassza

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk