1 kg marhahús (comb)
6 sárgarépa
6 fehérrépa
1 karalábé
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 zeller
babérlevél, citromlé
bors, só, olaj
2 ek. mustár
2-3 dl tejföl
2 ek. liszt
1 ek. cukor
A húst egészben olajon megkérgesítem, majd felteszem főni a vöröshagymával, a fokhagymával, a babérlevéllel, ízesítem sóval, őrölt borssal. Ha félig puha, akkor beleteszem a karikára vágott zöldségeket. Puhára főzöm az egészet, majd a húst kiveszem és felszeletelem. A zöldségeket is kiszedem és krumplinyomóval összetöröm, majd visszateszem a főzőlébe. (ha sok a lé, ne használjuk fel mindet). A cukrot az olajon karamellizálom, beleteszem a lisztet és felöntöm 2 dl vízzel vagy a főzőlével, belekeverem a tejfölt, a mustárt és a zöldségekhez öntöm. Az egészet utána ízesítem és összefőzöm, majd beleteszem a hússzeleteket és azzal is összeforralom.
1. A vadnyulat, belsejének kitisztítása után, a vesék és a szív meghagyásával alaposan megmossuk, majd darabokra vágva, újra hideg vízbe rakjuk. 2. Vöröshagymát sárgára pirítun...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vöröshagymát vágjuk apróra és zsírban dinszteljük meg. Amikor szép üveges, akkor adjuk hozzá a pirospaprikát, majd a kockára vágott őzhúst. Lassú tűzön pirítsuk, várjuk meg, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAssad’sdfasd
Elkészítési idő: undefined Nehézség: Asdfasdf