Hozzávalók:
40 dkg sütőporos liszt
20-25 dkg reszelt sajt
1 tojás 15 dkg zsír
tejföl, hogy könnyen nyújtható legyen
A kinyújtott tésztát csöröge metélővel elvágjuk tojással meg kenjük és megsütjük.
A búzadarát a forró tejjel leforrázzuk, majd hozzáadjuk a kekszet, a vajat, a cukrot és az aromát. Jól összegyúrjuk, hogy egynemű legyen és golyókat formálunk belőle. Hűtőbe e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot sűrűre főzzük a tejjel és az édesítővel. A tejszínt felverjük a habfixszel. A kihűlt pudinghoz keverjük az ízlés szerinti mennyiségű kókuszreszeléket, majd a tejszínhabo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Szokásos módon kelt tésztát készítünk, langyos tej, pici cukor, élesztő összekeverve és felfuttatva, majd a többi hozzávalóval összekeverni és jól kidolgozni, keleszteni. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorbol és a kakao és viz sziropot fözünk amibe beletesszük egyenként a 10 tójás sárgáját elkeverjük és elveszünk belöle 4 ek nyit A tójások fehérjét felverjük kemény habbá bele...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Közepes