2,5 dl tejszín, 2 zacskó puding, 8 dl tej, 1 doboz vajas keksz
Csokimáz:3 evőkanál tej,22 dkg porcukor,5 dkg olvasztott vaj
3 evőkanál kakaópor,csipet só
Keverd össze a tejet a pudingporral.
Verd habbá a tejszínt és óvatosan forgasd a krémbe.
Oszd 3 részre a kekszet és az első adagot rakd sorba az üvegtál aljára és kend rá a habos vaníliakrém felét.
Tedd rá a második réteg kekszet és oszd szét rajta a maradék krémet.
Az utolsó adag kekszet a tetejére rendezd, majd a keverd össze a csokimáz hozzávalóit. Végül kend a csokimázat a keksz tetejére.
Tedd hűtőbe minimum 6 órára, hogy az ízek összeérjenek!
A búza finomlisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott puha, szobahős vajat (a vaj helyett margarin is használható, de én vajjal jobban szeretem), hozzáadjuk a porcuk...
Elkészítési idő:A szalalkálit feloldottam a tejben. A lisztet elkevertem a kakaóporral, gyúródeszkára szitáltam. Hozzászitáltam a porcukrot is, majd beledaraboltam és elmorzsoltam...
Elkészítési idő:A 4 egész tojást a cukorral a vaníliás cukorral kikeverjük, beleöntjük a tejet és olajat, a lisztet, a sütőport. Az egész adagot egy nagyobb tepsibe tesszük sütőpapírra, a tésztáb...
Elkészítési idő: