2,5 dl tejszín, 2 zacskó puding, 8 dl tej, 1 doboz vajas keksz
Csokimáz:3 evőkanál tej,22 dkg porcukor,5 dkg olvasztott vaj
3 evőkanál kakaópor,csipet só
Keverd össze a tejet a pudingporral.
Verd habbá a tejszínt és óvatosan forgasd a krémbe.
Oszd 3 részre a kekszet és az első adagot rakd sorba az üvegtál aljára és kend rá a habos vaníliakrém felét.
Tedd rá a második réteg kekszet és oszd szét rajta a maradék krémet.
Az utolsó adag kekszet a tetejére rendezd, majd a keverd össze a csokimáz hozzávalóit. Végül kend a csokimázat a keksz tetejére.
Tedd hűtőbe minimum 6 órára, hogy az ízek összeérjenek!
A száraz hozzávalókat összekeverem, a vajat megolvasztom és összekeverem a tojással, majd az egészet simára keverem a száraz keverékkel. Pár percig hagyom állni (addig elővesszem a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két vékonyabb és egy vastagabb (25*35 cm-es) tésztát nyújtunk belőle és 180 fokon kisütjük. Vigyázzunk, mert könnyen megég. 10-12 perc al...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat egy mély tálba szórjuk, hozzáadjuk a zsírt, a tojást és a tejfölt, majd összegyúrjuk. Három részre osztjuk. Egyenként lisztezett munkalapon közepes méretű te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKiszabom a sütőpapírokat, az egyiket a tepsi aljára fektetem, a másikra tűvel kicsi lyukakat szúrok szerteszét (mint mikor villával meg kell szurkálni a sütemény tetejét – csak mos...
Elkészítési idő: 75perc Nehézség: Közepes