...
...
...
A tojássárgáját habosra verjük, majd hozzáadjuk a diót, a mákot, a sütőport, a mézet és a xilitetet, majd alaposan összekeverjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, és hőálló edé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk, majd a búzadarára öntjük és 20 percig állni hagyjuk. A darált kekszet, a porcukrot, az olvasztott margarint és a mandulaaromát hozzákeverjük. Tocsogós állag...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: NehézAlap: A gesztenyemasszát, rum vagy rumaroma (ízlés szerint), a porcukrot kevés tejjel jól összegyúrjuk ( nekem 1 dl tej sem kellett hozzá, ezért ajánlatos fokozatosan hozzáadni, n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba tesszük. Először a 'folyékony' alkotókat keverjük ki, majd mehet bele a liszt és végül a túró. Az így kapott masszát a kiva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű