Moss meg és pucolj meg 1 közepes méretű zellergumót a zöldjével együtt, 2 sárgarépát, 2 petrezselyemgyökeret a zöldjével együtt, 1 nagy fej hagymát és 1 pritamin paprikát. Tedd bele ezeket az aprítóba 1 teáskanál kakukkfűvel és 20 dkg sóval (a sót ízlés szerint ki is hagyhatod), és daráld apróra. Rakd az egészet sütőpapírral borított lapos sütőtálcára, majd szárítsd ki 80 fokon a sütőben.
Szárítással együtt is nagyjából annyi idő alatt megvan, mint egy nagyobb családi ebéd, viszont a végeredményt egész télen használhatod majd.
Moss meg és pucolj meg 1 közepes méretű zellergumót a zöldjével együtt, 2 sárgarépát, 2 petrezselyemgyökeret a zöldjével együtt, 1 nagy fej hagymát és 1 pritamin paprikát. Tedd bele ezeket az aprítóba 1 teáskanál kakukkfűvel és 20 dkg sóval (a sót ízlés szerint ki is hagyhatod), és daráld apróra. Rakd az egészet sütőpapírral borított lapos sütőtálcára, majd szárítsd ki 80 fokon a sütőben.
Szárítással együtt is nagyjából annyi idő alatt megvan, mint egy nagyobb családi ebéd, viszont a végeredményt egész télen használhatod majd.
A csirkelábakat körömtelenítjük, jól átmossuk. Annyi vízzel felengedjük, hogy egy tenyérnyivel magasabban legyen. Ha felforr lehabozzuk és kisebb lángra kapcsoljuk. belerakjuk a le...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA füstölt húst megmossuk, a hagymát meghámozzuk. A sonkát a babérlevéllel, a hagymával és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel együtt hideg vízben feltesszük főni. Kis lángon kb. 1,5 ór...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű