Moss meg és pucolj meg 1 közepes méretű zellergumót a zöldjével együtt, 2 sárgarépát, 2 petrezselyemgyökeret a zöldjével együtt, 1 nagy fej hagymát és 1 pritamin paprikát. Tedd bele ezeket az aprítóba 1 teáskanál kakukkfűvel és 20 dkg sóval (a sót ízlés szerint ki is hagyhatod), és daráld apróra. Rakd az egészet sütőpapírral borított lapos sütőtálcára, majd szárítsd ki 80 fokon a sütőben.
Szárítással együtt is nagyjából annyi idő alatt megvan, mint egy nagyobb családi ebéd, viszont a végeredményt egész télen használhatod majd.
Moss meg és pucolj meg 1 közepes méretű zellergumót a zöldjével együtt, 2 sárgarépát, 2 petrezselyemgyökeret a zöldjével együtt, 1 nagy fej hagymát és 1 pritamin paprikát. Tedd bele ezeket az aprítóba 1 teáskanál kakukkfűvel és 20 dkg sóval (a sót ízlés szerint ki is hagyhatod), és daráld apróra. Rakd az egészet sütőpapírral borított lapos sütőtálcára, majd szárítsd ki 80 fokon a sütőben.
Szárítással együtt is nagyjából annyi idő alatt megvan, mint egy nagyobb családi ebéd, viszont a végeredményt egész télen használhatod majd.
Kevés zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és a gombát a petrezselyemmel. Ételézesítővel, sóval, borssal megszórva, gyakori keverés mellett zsírjára pirítju...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húst és a zsíros szalonnát húsdarálón ledaráljuk. Ha nincs apró lyukú tárcsánk, akkor 2-szer, 3-szor daráljuk át a húsokat. Ezután a darált húshoz adjuk a fűszereket (kivéve a s...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA kifliket felkockázzuk, tepsibe rakjuk és 150°C-on 10 percet szárítjuk. Egy tálba beleöntjük a tejet, hozzákeverjük a tojások sárgáját és a lisztet. Alaposan eldolgozzuk, megsózzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. U zdjeli izmiješati sve sastojke za marinadu i svo prethodno pripremljeno povrće. Dodati pileće meso rezano na kockice ili trakice i dobro izmiješati da se meso obloži marin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű