450 gramm tejföl
½ csésze olvasztott vaj
½ csésze apróra vágott hagyma
A tetejére szórjunk reszelt sajtot és addig süssük, amíg jól meg nem pirul, körülbelül 45 perc.
A krumplit mindenki szereti, így ezzel az étellel mellé találni igazából nem nagyon lehet. A különlegessége, hogy nem szokásos étel,hamar kész, nem kell ott állni mellette és laktató is.
Hámozzuk meg a krumplit, sajt reszelőn reszeljük le és készítsük el rá az alábbi öntetet:
Georgina Bojana
Ez őrületesen finom lehet. Van egy régen bevált ötletem: a reszelt sajthoz hozzá teszek egy kevés RÉTESlisztet. S, ezzel azt érem el, hogy a sajt nem tocsog, hanem ropogós lesz, no és az őrölt fekete bors nem maradhat(na) ki és a reszelt krumpli közé a vágott petrezselyem... No és én még hozzátennék mennyiségtől függően tojásnak a sárgáját a krumplihoz keverném, a fehérjét felverném habnak és úgy kutyulnám össze. Be a tepsibe, majd a tetejére a (KEVÉS LISZTTEL) kevert reszelt sajtot - az "őrült" fekete borssal.
Reszeld le a krumplit, öntsd rá ezt az öntetet, az eredmény egy mennyei, gyors vacsora lesz.
Egy hagymát kevés olajon megpároltam, rá kevés paprika, majd a darált hús. Lepirítottam, majd fűszereztem bazsalikommal, oreganoval, kakukkfűvel, fokhagymával. /Ha nincs ennyi fajt...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk, előbb keresztben, majd hosszában félbevágjuk. Kivájjuk a közepét, kis csónakokat készítünk. A csónakokat besózzuk, és elkészítjük a tölteléket. Az ol...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: Könnyű1. Hagyományos módon megsütjük a sós palacsintákat. 2. A töltelékhez a paraj szárát lecsipkedjük, majd a leveleket enyhén sózott, szódabikarbónás – ettől szép üde színe lesz a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségek előkészítése: A padlizsánt és a hagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A cukkínit és a paradicsomot hámozás nélkül szeleteljük. Összeállítás: Olívaolajat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű