A hagyományos magyaros panír a liszt - tojás - zsemlemorzsa sorrendre épül. Itt visznek be egy kis csavarA panírozáshoz szükség lesz:
1 tojás 2,5 dl tejjel összekeverve
fűszeres liszt: 30 dkg liszt, 2 teáskanál bors, 3 teáskanál só, 1 teáskanál pirospaprika, 4 teáskanál fokhagymapor
A lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni!t a gyorséttermek!
A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt - tojás - zsemlemorzsa. Meglátod, óriási sikert aratsz vele! Csak győzzed sütni!
A húst alaposan megtisztítjuk és vékonyra klopfoljuk. Meghintjük fűszersóval. Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral és belefektetjük a szeleteket. Befedjük sonkával....
Elkészítési idő: 75 Nehézség: KönnyűA kechupból, mézből és a fűszerekből egy pácot keverünk, amibe belevagdaljuk a fokhagymagerezdeket. Jól beleforgatjuk a húst, és 3-4 órán át lefedve hagyjuk, hogy az ízek átjárj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amikor már üveges, hozzáadjuk feldarabolt mellfilét. Hozzáadjuk a fokhagymát és a paprikával í...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsahájat 4 cm-es darabokra vágjuk. Egy lábasba tesszük, hozzáöntünk 1,5 dl vizet, közepes lángra helyezzük. Időnként megkeverve kisütjük a zsírját. A tepertőt félretesszük, lec...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes