Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Tudni akarod, hogy mitől olyan ízletes és ropogós a


Írta:

Elk. idő: 1ora
Adag: 5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A hagyományos magyaros panír a liszt - tojás - zsemlemorzsa sorrendre épül. Itt visznek be egy kis csavarA panírozáshoz szükség lesz:

1 tojás 2,5 dl tejjel összekeverve
fűszeres liszt: 30 dkg liszt, 2 teáskanál bors, 3 teáskanál só, 1 teáskanál pirospaprika, 4 teáskanál fokhagymapor
A lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni!t a gyorséttermek!

Elkészítés:


A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojásba mártsuk! Utána jön a fűszeres liszt, és már süthetjük is!Extra ropogós lesz, ha a következő panírozást alkalmazzuk: tojás - liszt - tojás - zsemlemorzsa. Meglátod, óriási sikert aratsz vele! Csak győzzed sütni!

Tudni akarod, hogy mitől olyan ízletes és ropogós a

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ropogós csirkeszárnyak
Ropogós csirkeszárnyak

Elkészítés ideje: 30 perc. Elkészítés menete: Roppant egyszerű dolgod van. A szárnyakat mosd át jó alaposan, majd tedd őket félre. Egy alkalmas tálkába törd bele a fokhagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tárkonyos-gombás csirkeraguleves
Tárkonyos-gombás csirkeraguleves

1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket, és lepirítjuk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, és ezt is a zöldsé...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Kacsa és libasült
Kacsa és libasült

A combokat és a mellet sóval, borssal bedörzsölöm, a húsos felét fűszerezem majoránnával és kakukkfűvel. Egy tepsibe egymás mellé rakom a húsokat, aláöntöm a bort. Alufóliával lef...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Balkáni kacsa
Balkáni kacsa

Nagy lábast előveszem, amiben elfér a kacsa. A kacsáról levagdosom a durvább kövér részeket, hogy ne legyen nagyon zsíros. Megmosom. Bedörzsölöm sóval alaposan, kívül belül. Majo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk