Családireceptkönyv.hu

Tejszínes, hagymás, mustáros csirkemell


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 fej vöröshagyma
olaj
600 g csirkemell

mustár
bors
3 dl főzőtejszín

Elkészítés:


1. A hagymát csíkokra szeleteljük és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tálban félre rakjuk.
2. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk mustárral.
3. A húst a maradék olajban megpirítjuk. Ha kész hozzáadjuk a hagymát és felöntjük a főzőtejszínnel és sűrűre főzzük.
4. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.

Tejszínes, hagymás, mustáros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Toszkán csirkemell
Toszkán csirkemell

Félreteszünk 2 db paradicsomot, és a többit apró kockára vágjuk. A vöröshagymát is apróra vágjuk és oliván üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, és las...

Elkészítési idő: 48 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Őzgerincben sült csirkemell,
Őzgerincben sült csirkemell,

Először a csirkemelleket, 2x2cm-es darabokra kockázzuk fel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és hagyjuk állni egy kicsit, amíg elkészülünk a többi alkotórésszel is. Egy masszát kés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Kínai omlós csirkemell
Csirkemell - Kínai omlós csirkemell

1. Felcsíkozzuk a húst és ráfacsarunk kevés citromlevet, megsózzuk. 2. A sütőporral és a sóval elkeverjük a lisztet, egy mély tányérba tesszük, és hozzáöntünk ásványvizet, elkev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Márti
Bosnyák csirke recept
Bosnyák csirke recept

A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk