2 fej vöröshagyma
olaj
600 g csirkemell
só
mustár
bors
3 dl főzőtejszín
1. A hagymát csíkokra szeleteljük és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tálban félre rakjuk.
2. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk mustárral.
3. A húst a maradék olajban megpirítjuk. Ha kész hozzáadjuk a hagymát és felöntjük a főzőtejszínnel és sűrűre főzzük.
4. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.
Félreteszünk 2 db paradicsomot, és a többit apró kockára vágjuk. A vöröshagymát is apróra vágjuk és oliván üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, és las...
Elkészítési idő: 48 perc Nehézség: KönnyűElőször a csirkemelleket, 2x2cm-es darabokra kockázzuk fel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és hagyjuk állni egy kicsit, amíg elkészülünk a többi alkotórésszel is. Egy masszát kés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felcsíkozzuk a húst és ráfacsarunk kevés citromlevet, megsózzuk. 2. A sütőporral és a sóval elkeverjük a lisztet, egy mély tányérba tesszük, és hozzáöntünk ásványvizet, elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű