Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Tejszínes, hagymás, mustáros csirkemell


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 fej vöröshagyma
olaj
600 g csirkemell

mustár
bors
3 dl főzőtejszín

Elkészítés:


1. A hagymát csíkokra szeleteljük és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tálban félre rakjuk.
2. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk mustárral.
3. A húst a maradék olajban megpirítjuk. Ha kész hozzáadjuk a hagymát és felöntjük a főzőtejszínnel és sűrűre főzzük.
4. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.

Tejszínes, hagymás, mustáros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Krémsajtos fokhagymás rántott csirke
Krémsajtos fokhagymás rántott csirke

A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Fűszeres vajjal töltött csirkemell
Fűszeres vajjal töltött csirkemell

A szobahőmérsékletű vajat, a reszelt sajtot, a sót, az őrölt szerecsendiót és a petrezselyemzöldet alaposan összegyúrjuk. A fűszervajból egyenlő nagyságú hengereket formázunk, maj...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Kemencés kacsacombok cseréptálban
Kemencés kacsacombok cseréptálban

A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval, megszórom a fűszerekkel és fél órára hűtőbe teszem. A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit, hagymát meghámozom. A tál aljába...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kacsacomb
Kacsacomb

elkészítés A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe fek...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk