1 ü meggybefőtt
1 konzerv őszibarackbefőtt
3 dl habtejszín
5 dl tej
3 ek cukor
1 cs vaníliás cukor
0,5 kk fahéj
A gyümölcsbefőttek levét egy nagy üvegedénybe öntjük, jól lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a fahéjat, a tejszínt és a tejet.
Alapos keverés után belehelyezzük a magozott meggyet, és a kockára vágott őszibarackokat.
Hagyjuk állni a hűtőben 2-3 órát.
Egész délután bármennyi saláta. (fejes saláta, uborka saláta, cékla saláta, retek saláta stb.)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackot pár percre forrásban lévő vízbe dobjuk, majd rögtön áttesszük hideg vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját. A gyümölcs húsát feldaraboA barackot pár percre forrásban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, majd szeletekre vágjuk.A tojásokat villával összekeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, mehet hozzá a fűszerpaprika é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót összekeverjük , és egy nokedliállagú tésztát kapunk. Egy kanál segítségével tesszük az olajba. Forró olajban aranybarnára sütjük. A tészta érdekessége, hogy n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű