750 g fehér káposzta
250 g sárgarépa
1 vöröshagyma
½ köteg újhagyma
só
bors
cukor
200 g joghurt
150 g majonéz
1 ek citromlé
1-2 ek ecet
A káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. A hagymát durvára reszeljük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk.
A káposztát elkavarjuk a sárgarépával és a kétféle hagymával, jól összegyúrjuk.
A joghurtot elkavarjuk a majonézzel, citromlével és az ecettel. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd a káposztához kavarjuk.
A salátát kb. 1 órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Ha szükséges, utánaízesítünk.
A margarin kikeverése után a krémet sózzuk, majd frissen metélt kakukkfűvel ízesítjük. (A kakukkfű jellegzetes ízű fűszernövény, ami akkor adja át leginkább zamatait, ha 1:20 ará...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát meghámozzuk, és lereszeljük. Az ananászt meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. Az almát szintén meghámozzuk, és felkockázzuk. 1. A szőlőszemeket félbevágjuk....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA magokat a picike kókuszzsíron addig pirítottam, amíg isteni illatuk lett. Mikor kihűlt, sóztam, fűszereztem, és morzsásra aprítottam a lenmagolajjal. Pici forrásvizet öntöttem h...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű