Családireceptkönyv.hu

Almás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 db kockára vágott cékla,
- 2-3 db alma,
- 1 nagy tejföl,
- 1 nagy majonéz,
- 1 ek mustár,
- cukor, bors

Elkészítés:


A céklát felkockázzuk és megfőzzük, közben elkészítjük az öntetet, és lereszeljük az almát, összevegyítjük, és egy órát hűtjük, hogy az ízek összeérjenek.

Almás céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ALICA
Tojástekercs
Tojástekercs

A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszá...

Elkészítési idő: 30 PERC
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: ani44
Ezersziget csirkesaláta recept
Ezersziget csirkesaláta recept

Az összevágott csirkemellet egy pici olajon fehére sütjük, majd izlés szerint ízesítjük (leveskocka,bors,bármilyen fűszerek, fokhagyma). Hozzáöntjük a tejszínt és puhára párolju...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Svéd gombasaláta
Svéd gombasaláta

A vékony szeletekre vágott hagymát az olajon üvegesre pirítjuk, a cikkekre szelt gombát hozzáadjuk, majd sóval és frissen őrölt borssal ízesítve a saját levében puhára pároljuk. Be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtkrémes sonkatekercs
Sajtkrémes sonkatekercs

Összekeverjük a vajkrémet, a tejfölt, a sajtot és a majonézt, sóval, borssal ízesítjük. A sonkaszeletek közepébe rakunk a krémből, feltekerjük, különböző díszítésekkel tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk