menu

Családireceptkönyv.hu

Almás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 db kockára vágott cékla,
- 2-3 db alma,
- 1 nagy tejföl,
- 1 nagy majonéz,
- 1 ek mustár,
- cukor, bors

Elkészítés:


A céklát felkockázzuk és megfőzzük, közben elkészítjük az öntetet, és lereszeljük az almát, összevegyítjük, és egy órát hűtjük, hogy az ízek összeérjenek.

Almás céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Majonézes tojássaláta
Majonézes tojássaláta

1. A kétféle hagymát megtisztítjuk, megmossuk. Az újhagymát kevés zöldjével együtt felkarikázzuk; a lilahagymát vékony gerezdekre-karikákra szeljük, néhányat félreteszünk belőlük a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Majonézes krumplisaláta
Majonézes krumplisaláta

A krumplit héjában megfőzzük, ha kész, kihűtjük, megpucoljuk és felszeleteljük. A hagymát apró kockákra vágjuk. A majonézt és a tejfölt összekeverjük kevés mustárral, sóval, borss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojásos rizssaláta
Tojásos rizssaláta

Először az öntetet készítjük el: összekeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt, petrezselymet, uborkalét, édesítőt némi sóval és fehér borssal. Megkóstoljuk, ha kell, utánaízesítjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bébi cékla
Bébi cékla

A céklát megmossuk, és héjastul-szárastul egy kevés forrásban levő, sós vízben feltesszük főni. Amint megfőtt, hideg vízzel leöblítjük, és meghámozzuk. Az olajból és a citromléből...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk