- 1 db kockára vágott cékla,
- 2-3 db alma,
- 1 nagy tejföl,
- 1 nagy majonéz,
- 1 ek mustár,
- cukor, bors
A céklát felkockázzuk és megfőzzük, közben elkészítjük az öntetet, és lereszeljük az almát, összevegyítjük, és egy órát hűtjük, hogy az ízek összeérjenek.
A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszá...
Elkészítési idő: 30 PERC Nehézség: KözepesAz összevágott csirkemellet egy pici olajon fehére sütjük, majd izlés szerint ízesítjük (leveskocka,bors,bármilyen fűszerek, fokhagyma). Hozzáöntjük a tejszínt és puhára párolju...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vékony szeletekre vágott hagymát az olajon üvegesre pirítjuk, a cikkekre szelt gombát hozzáadjuk, majd sóval és frissen őrölt borssal ízesítve a saját levében puhára pároljuk. Be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a vajkrémet, a tejfölt, a sajtot és a majonézt, sóval, borssal ízesítjük. A sonkaszeletek közepébe rakunk a krémből, feltekerjük, különböző díszítésekkel tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű