kb. 500 gr sárgarépa reszelve
2 citrom leve
1 narancs leve
csipet só
ízlés szerint méz és chilli (se ne legyen túl édes, se túl csípős)
kb. 1 ujjnyi gyömbér reszelve
2-3 evőkanál olívaolaj
A reszelt répára ráöntjük a kifacsart gyümölcsök levét és a mézet
Hozzáadjuk az olajat, sót, gyömbért, chillit.
Mielőtt tálaljuk hűvös helyen hagyjuk összeérni az ízeket és kissé megpuhulni a répát.
Ezt a salátát önállóan is fogyaszthatjuk, de húsételekhez kísérőként is adhatjuk.
A paprikákat a levüktől lecsöpögtetjük, majd a szár felőli végüket levágjuk, és a magokat eltávolítjuk. Ezután a paprikák üregét megtöltjük a feta sajttal, az ujjunkkal jól belenyo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pórét megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. Egy edénybe tesszük. Az almát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.. A kukoricát leszűrjük,.majd az apróra vágott leszűrt ana...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát nagyon apróra vágjuk, ugyanúgy a petrezselyemzöldet is. 2. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, 1 mk cukrot adunk hozzá. 3. A kukor...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűG
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű