60 dkg csirkemell filé
5 ek olívaolaj
2 tk bazsalikom
2 tk oregánó
2 ek citromlé
A csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk.
A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet.
A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácban, majd serpenyőben pirosra sütjük.
Klasszikusan rizzsel vagy bármilyen formában elkészített krumplival tálalhatjuk, azonban ha párolt zöldségekkel körítjük, kítűnő diétás ebéd.
A hagymát lepirítjuk, megfűszerezzük majd beletesszük a csirkét és felöntjük vízzel. Ha puhára főtt ráöntjük a tejfölt.
Elkészítési idő:A kacsamellet kétfelé vágjuk, majd felszeleteljük és kicsit megklopfoljuk (kb. 6-8 szelet legyen), sózzuk, borsozzuk. Egy őzgerinc formát kirakunk bacon szeletekkel, majd a kacsame...
Elkészítési idő:Ha látok a hentesnél pulyka felső combot, főleg ha bőr és csont nélküli, mindig veszek, mert az egyik leggazdaságosabban kihasználhatóbb hús. Ha a combot szétterítjük, látjuk azok...
Elkészítési idő: