60 dkg csirkemell filé
5 ek olívaolaj
2 tk bazsalikom
2 tk oregánó
2 ek citromlé
A csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk.
A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet.
A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácban, majd serpenyőben pirosra sütjük.
Klasszikusan rizzsel vagy bármilyen formában elkészített krumplival tálalhatjuk, azonban ha párolt zöldségekkel körítjük, kítűnő diétás ebéd.
A vékonyra kivert hússzeleteket a finomra tört fokhagymával ízesített tejben, a hűtőszekrényben egy napig pácoljuk. Másnap a páclevet leitatjuk róla, a húst kissé megsózzuk és pap...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gombát és a petrezselymet. Eközben a borsót megfőzzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemell csíkokra vágva. A pác hozzá kínai 5 fűszerkeverék, fokhagyma,gyömbér, bors,kis koriandermag és szójaszósz. Elkezdtem sütni,utána belevágtam a szálakra vágott répát a vas...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű