60 dkg csirkemell filé
5 ek olívaolaj
2 tk bazsalikom
2 tk oregánó
2 ek citromlé
A csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk.
A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet.
A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácban, majd serpenyőben pirosra sütjük.
Klasszikusan rizzsel vagy bármilyen formában elkészített krumplival tálalhatjuk, azonban ha párolt zöldségekkel körítjük, kítűnő diétás ebéd.
A mellek bőrét finoman beirdalod. A tepsiben amiben sütöd pici zsíron először a bőrös oldalát lepirítod főzőlapon, vagy gázon. Miközben pirul a bőre és zsírt enged fűszerezed a hú...
Elkészítési idő: másfél óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat és -szárnyakat besóztam. Egy tálat kivajaztam, a csirkedarabokat leraktam az aljára. 1,5 dl tejet öntöttem rá, 3 gerezd fokhagymát reszeltem rá, és alufóliával lef...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zúzát megmossuk alaposan tisztítsuk meg majd szeleteljük fel. A hagymát kockára vágjuk zsíron dinszteljük meg,rárakom a piros paprikát nagyon kicsit pirítom a paprikát nehogy ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű