60 dkg csirkemell filé
5 ek olívaolaj
2 tk bazsalikom
2 tk oregánó
2 ek citromlé
A csirkemellet egyforma, vékony szeletekre vágjuk.
A tálkában összekeverjük az olívaolajat, a fűszereket és a citromlevet.
A csirkemell-szeleteket megforgatjuk a pácban, majd serpenyőben pirosra sütjük.
Klasszikusan rizzsel vagy bármilyen formában elkészített krumplival tálalhatjuk, azonban ha párolt zöldségekkel körítjük, kítűnő diétás ebéd.
A hússzeleteknek mindkét oldalát kevés olajon átsütöm, majd kiszedem. Megpárolom a visszamaradt olajon az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a karikára vágott s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVágd a hagymát apróra. Kockázd egészen kicsire az aszalt barackot és az előzőleg kimagozott datolyát. Kockázz fel 4 szelet bacont. Egy száraz serpenyőben, közepes lángon pirítsd e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKisebb adag készítésekor nyugodtan használhatunk serpenyőt, nekem most szükségem volt maradékra is, így lábasban rottyantottam össze a mai ebédet. A zöldségeket megtisztítjuk és f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször felrakom a vizet a káposzta abárolásához, ki vágom a torzsáját, és belerakom enyhén sós vízbe, és levelekre szedve, a töltelék készítése közben,ki abárolom, majd megtiszt...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű