csirkecomb,mell, (1-1/fő) vöröshagyma,fokhagyma,
25dkg gomba,
3db kaliforniai paprika+2db sárga paprika,(ha van színesen akkor,piros,zöld,sárga) húsleves kocka,15dkg cemping sajt (bármilyen folyós,ha van benne füstölt is annál jobb),2dl tejszín,fűszerek a csirke sütéséhez.
1.csirkét befűszerezni,megsütni,majd,ha kész kicsontozni,
2.hagymát,fokhagymát,gombát,paprikákat megdinsztelni,kicsit lepirítani,
3.ehez hozzáadni a csirkét,
4.az egészet beleönteni a tepsibe amibe sütni fogod,
5.leveskockát,1dl vizet,sajtot,felolvasztani,majd a tejszinnel simára keverni,sóval,borssal füszerezni,
6.a kész szószt ráönteni a tepsiben előkészített húsra.
Jó étvágyat!!!!!!!
A fűszereket, fokhagymát egy kis tálkába tettem és pár csepp olívaolajjal elkevertem, hogy kenhető állagú legyen. A csirkemellfilét megmostam, lecsepegtettem, majd két részre vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd egy kis olajon mindjét oldalán hirtelen átsütjük. A karfiolt sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kihűtjük. A csirkemellet kivajazott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat megmostam, felszárítottam, hosszában elfeleztem. Az így kapott 4 húst egyenként a legvastagabb felétől kiindulva majdnem teljesen kettévágtam a vastagságát. Szétnyitottam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű