Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Rakott csirke


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkecomb,mell, (1-1/fő) vöröshagyma,fokhagyma,
25dkg gomba,
3db kaliforniai paprika+2db sárga paprika,(ha van színesen akkor,piros,zöld,sárga) húsleves kocka,15dkg cemping sajt (bármilyen folyós,ha van benne füstölt is annál jobb),2dl tejszín,fűszerek a csirke sütéséhez.

Elkészítés:


1.csirkét befűszerezni,megsütni,majd,ha kész kicsontozni,
2.hagymát,fokhagymát,gombát,paprikákat megdinsztelni,kicsit lepirítani,
3.ehez hozzáadni a csirkét,
4.az egészet beleönteni a tepsibe amibe sütni fogod,
5.leveskockát,1dl vizet,sajtot,felolvasztani,majd a tejszinnel simára keverni,sóval,borssal füszerezni,
6.a kész szószt ráönteni a tepsiben előkészített húsra.


Jó étvágyat!!!!!!!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Félórás paradicsomos csirke
Félórás paradicsomos csirke

A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, 2-3 darabra vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd félretesszük. A darabolt paradicsomot egy tálba tesszük, és egy villával összenyomko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Csirke tikka masala
Csirke tikka masala

1. Előző este, de legalább 1-2 órával a készítés előtt bepácoljuk a csirkét. A csirkehúst nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurthoz keverjük az olívaolajat, zúzott...

Elkészítési idő: 60 perc + 8 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sült csirkecomb zöldfűszeres túrógombóccal
Sült csirkecomb zöldfűszeres túrógombóccal

A megtisztított csirkecombokat bedörzsöljük a lereszelt fokhagyma és egy kevés só keverékével, majd a hűtőbe rakjuk 30 percre. Ezután a húsokat egy olajjal kikent sütőtálba tesszü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Édes savanyú csirkemáj wokban
Édes savanyú csirkemáj wokban

A csirkemájat forró olajon, wokban elősütöttem. Minden fűszerezés nélkül, addig sütöttem, míg levet engedett, és a lé, már nem volt rózsaszín. A lét külön öntöttem, (később felhasz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk