2 db tojásfehérje
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
10 g zabpehely
8 dkg étcsokoládé
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
A két tojásfehérjét kemény habbá verjük.
Közben az étcsokit vízgőz fölött felolvasztjuk.
A kemény habbá vert tojáshoz adjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a finomra őrölt zabpelyhet vagy zabpehelylisztet.
A legvégén pedig hozzákeverjük az olvasztott csokit.
Sütőpapírral bélelt tepsire evőkanállal kis halmokat teszünk.
Kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.:)
sütési hőfok: 180°C
A túrót elkeverjük a tojások sárgájával, s hozzáadjuk az édesítőt és egy pici aromát A tojásfehérjét kemény habbá verjük, s összekeverjük a túrós masszával.Ezt követően kehelybe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tésztát lehet a kenyérsütő gépben is dagasztani, aztán kivesszük egy kelesztőtálba és duplájára kelesztjük. Kézi dagasztásnál: Az élesztőt a langyos tejben 1 evőkanál cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sameljite orahe, a potom istucite čvrsti snijeg od bjelanjaka dodavši im mrvicu soli. 2. Naribajte koricu od jedne naranče i iscijedite narančin sok u posebnu posudu....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cseresznyét alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket és a magokat eltávolítjuk, a gyümölcsöt kicsit hagyjuk lecsöpögni. A sütőt előmelegítjük. Egy közepes tepsit (23*38 cm) kibéle...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű