25 dkg málna
0.5 citromból nyert citromlé
5 ek cukor
0.5 tasak epres pudingpor
6 dl tej
1 dl főzőtejszín
1 csipet só
A málnát óvatosan megmossuk, lecsöpögtetjük - néhány szemet félreteszünk levesbetétnek -, és a citromlével meg a tejszínnel leturmixoljuk. Aki nem szereti a magokat, le is szűrheti.
A pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a maradék tejet és a cukrot is, így kezdjük el főzni folyamatos kevergetés mellett, míg kicsit el nem kezd besűrűsödni. Ekkor adjuk hozzá a gyümölcspépet, és pár percig rotyogtatjuk.
Fogyasztás előtt lehűtjük.
1. A zöldségeket tisztítsuk meg és kockázzuk fel. A fűszereket tanácsos előre kimérni egy kis pohárba vagy tálba, hogy egy mozdulattal elérhetőek legyenek. 2. A kókuszzsíron párol...
Elkészítési idő:Első lépésként készítettem 1 liter limonádét (frissen facsart citromléből, bio citromhéjbólés negyedannyi cukorhelyettesítővel). Ezután megpucoltam 3 db almát, felkockáztam és a l...
Elkészítési idő:A megmosott, megszárított petrezselymet turmixgépbe vagdosom. A megpucolt uborkát szeletekben hozzáadom, összepépesítem. Egy leveses lábos aljába rakom a vajat, hozzáreszelem a fo...
Elkészítési idő: