Családireceptkönyv.hu

Édes burgonya Fries


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 édesburgonya
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss rozmaring, apróra vágott
1 teáskanál só
1 teáskanál bors
A görög joghurt metélőhagyma dip:
1 csésze sima joghurt görög
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál metélőhagyma
¼ teáskanál só
¼ teáskanál bors

Elkészítés:


Melegítsük elő a sütőt 425 ° F / 220 ° C.
2. Vágja édesburgonya be krumpli és összekapcsolják egy nagy tál olívaolaj, rozmaring, só, bors.
3. Helyezzük egy rétegben egy tepsibe bélelt pergamenre. Süssük 20-25 percig, essek felénél.
4. Készítsen dip míg krumpli sütés. Keverjük össze az összes dip hozzávalókat egy kis tálban, majd tegye félre a hűtőbe, amíg készen áll a használatra.
5. Jó szórakozást!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar PANNA COTTA
PANNA COTTA

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Köményes pék kifli
Köményes pék kifli

Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk,a többi hozzávalóval összegyúrjuk.1 órát kelesztjük.Majd kisodorjuk,pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk feltekerjük.Majd fél óra pihentetés után...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
pizzatorta
pizzatorta

A langyos vízhez hozzáadjuk a mézet és az élesztőt, majd felfuttatjuk. Egy tálba kimérjük a lisztet, hozzáadjuk a sót, a fokhagymaport, az olajat és a felfuttatott élesztőt. Az eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk