2 db sárgarépa
1 db kígyóuborka
4 db újhagyma
10 db koktél paradicsom
3-4 ek metélő hagyma
2-3 ek balzsamecet
2-3 ek olívaolaj
1 ek juharszirup, vagy méz
A hozzávalókat tetszés szerint felaprítom és salátás tálba teszem.
Meglocsolom balzsamecettel, olívaolajjal, juharsziruppal és elkeverem.
Fogyasztásig hűtőben tartom.
Először kb. fél liter vizet felforralunk, közben sajtot folpackba csomagoljuk, majd sütőzacskóba tesszük és forrásban lévő vízbe rakjuk kb 20-25 percre, ha nem puhult meg egésze...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd hagyjuk kihűlni, és megpucoljuk őket. A hagymákon és a petrezselymen kívül, mindent összekeverünk egy tálba. A tojások...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1/2 kg vecsési káposztát kimosunk, falapkán felvagdaljuk, és egy csomó megmosott, karikára vágott hónapos retket és egy csomó fiatal hagymát szeletelünk bele (tegyük bele a megmoso...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát vékonyra szeleteljük vagy legyaluljuk, alaposan besózzuk, és félretesszük. Fél liter hideg vízben elkeverjük a cukrot, az ecetet és a zúzott fokhagymát, majd a salátalev...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű