- máj
- só
- bors
- kakukkfű
- majoránna
- vöröshagyma
- kókuszzsír
- olívaolaj
- majonéz
Olívaolajon üvegesre pirítom a kockára vágott vöröshagymát, majd rádobom a megtisztított, felaprított májat. Fűszerezem (bors, kakukkfű, majoránna) - de nem sózom. Ha megpuhult a máj, átszedem az aprítógépbe, teszek rá egy kevés kókuszzsírt, sót ízlés szerint és addig keverem a gépben míg krémes állagú lesz. Egy kevés majonézzel lehet krémesebbé tenni az állagát.
-
A káposztát külső leveleitől megtisztítjuk, a fás torzsákat kivágjuk, majd nagyon vékony csíkokra aprítjuk. Megsózzuk, jól összekeverjük és 10 percig hagyjuk állni. Közben elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot megfőzzük, kiszedjük és lehűtjük. Az uborkát forgácsokra gyaluljuk, a paradicsomot gerezdekre vágjuk. A zöldhagymát finomra vágjuk. Az összes hozzávalót összekeverjük, leön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcherry paradicsom 6 db A nagyobb cherry paradicsomokat negyedekre vágjuk. 2. uborka 1 db Az uborkát meghámozzuk, és feldaraboljuk. 3. vöröshagyma ½ db Egy vöröshagyma...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KözepesA paprikákat a levüktől lecsöpögtetjük, majd a szár felőli végüket levágjuk, és a magokat eltávolítjuk. Ezután a paprikák üregét megtöltjük a feta sajttal, az ujjunkkal jól belenyo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű