Hozzávalók 4 főre
» 4 db alma
» 15 dkg füstölt sajt
» 4 db virsli
» 1 db lilahagyma
» 4-5 evőkanál majonéz
» 1 kiskanál mustár flakonos
» 1 kiskanál citromlé
» 1 kiskanál méz
» frissen őrölt bors
A tejfölt, a mustárt, a mézet, a citromlevet és borsot egy tálban összekeverem.
Az almát meghámozom, nagylyukú reszelőn lereszelem. A sajtot felkockázom, a virslit felkarikázom, a hagymát apróra vágom és a korábban összeállított majonézes alaphoz adom.
Minimum egy órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
A kacsazúzáról levagdosom a zsírdarabokat. Egy tálba teszem, megszórom bőven sóval, és frissen őrölt borssal. Elkeverem, és egy órára a hűtőbe teszem. A libazsírt egy edényben fel...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: Közepes5 dl sós vizet a kurkumával és 1 evőkanál olajjal felforralunk. Beleszórjuk a kuszkuszt, és alacsony hőfokon kb. 5 percig főzzük. Villával fellazítjuk, majd félretesszük. A megtis...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kuszkuszt egy kevés meleg vízbe (0,5-1 dl) áztatjuk, hogy kicsit megszívja magát. Közben a paradicsomokat és az uborkát felkockázzuk, a hagymát vékony karikákra szeljük, a petrez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A burgonyát héjában megfőzzük. ◾️A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, az apróra vágott kaprot valamint a sót és a borsot összekeverjük. ◾️A kígyóuborkát és a lilaha...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű