Családireceptkönyv.hu

Virslisaláta (almás, sajtos)


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Hozzávalók 4 főre
» 4 db alma
» 15 dkg füstölt sajt
» 4 db virsli
» 1 db lilahagyma
» 4-5 evőkanál majonéz
» 1 kiskanál mustár flakonos
» 1 kiskanál citromlé
» 1 kiskanál méz
» frissen őrölt bors

Elkészítés:



A tejfölt, a mustárt, a mézet, a citromlevet és borsot egy tálban összekeverem.
Az almát meghámozom, nagylyukú reszelőn lereszelem. A sajtot felkockázom, a virslit felkarikázom, a hagymát apróra vágom és a korábban összeállított majonézes alaphoz adom.
Minimum egy órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.

Virslisaláta (almás, sajtos)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojásos szendvics sütőben
Tojásos szendvics sütőben

A 2 tojást megfőztem, közben megpucoltam és felaprítottam a hagymát. A tojást megpucoltam és egy nagyobb edényben villával összetörtem, majd belekevertem a felaprított hagymát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nono
Balzsamecetes mozzarellasalata (Olcsitól)
Balzsamecetes mozzarellasalata (Olcsitól)

Fogsz egy jo nagy muanyagedenyt, amiben kenyelmesen ossze tudod keverni a hozzavalokat. Mindent kis katonakra vagsz (miutan megmostad), majd beleoktrojalod oket az edenybe, a magok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Medvehagymás uborkasaláta egyszerűen
Medvehagymás uborkasaláta egyszerűen

Az uborkát megmossuk, ha szép a héja, rajta hagyjuk, ha nem, legyaluljuk, szeleteljük, besózzuk.,tálba helyezzük -a salátát összevágjuk vagy tépjük ,a medvehagymát apróra vágjuk...

Elkészítési idő: 10
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk